ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τα φαγητά των «φτωχών» που βρήκαν τη θέση τους στο fine dining

Must Weekend

Πώς πιάτα της ανάγκης, όπως ο τραχανάς και οι κολοκυθοανθοί, εξελίχθηκαν σε gourmet εμπειρίες

Κάποτε, ήταν απλώς πιάτα της ανάγκης. Φαγητά που γεννήθηκαν από την έλλειψη και τη δημιουργικότητα των νοικοκυριών, όταν τα υλικά ήταν ελάχιστα και η φαντασία αναγκαία.

Από τους τηγανητούς κολοκυθοανθούς που έβγαιναν κατευθείαν από τον κήπο και το απλό κουρκούτι, μέχρι τον τραχανά, το πλιγούρι και τον αστακό που άλλοτε προοριζόταν για κρατουμένους και σκλάβους, η «φτωχή κουζίνα» υπήρξε η βάση της καθημερινής διατροφής για αιώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο MUST

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Entipi Ekdosi Title

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ