Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, γρήγορα, εύκολα και πλούσια cookies. Φτιαγμένα μόνο με υγιεινά υλικά, έτοιμα σε 30 λεπτά!
Χρόνος προετοιμασίας: 15’Χρόνος ψησίματος: 15’Μερίδες: 6 μπισκόταΘερμίδες ανά μπισκότο: 280kcal
ΥΛΙΚΑ:
55 γρ. βρώμη110 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα1/2 κ.γ. αλάτι 50 γρ. ελαιόλαδο40 γρ. ταχίνι55 γρ. πραγματικό σιρόπι σφενδάμου1 αυγό1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας100 γρ. κομμάτια μαύρης σοκολάτας υγείαςΛίγο θαλασσινό αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.2. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη βρώμη, τα αμύγδαλα, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, το λάδι, το ταχίνι, το σιρόπι σφενδάμου, το αυγό και τη βανίλια. Τέλος, ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε.3. Βγάζουμε τη ζύμη σε ποσότητα μεγέθους κουταλιάς της σούπας - η ζύμη θα είναι λίγο υγρή. Τοποθετούμε σε απόσταση 3 εκ. στο προετοιμασμένο ταψί.4. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν οι άκρες. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν στο ταψί. Πασπαλίζουμε με νιφάδες αλατιού. Απολαμβάνουμε ζεστά (συνιστάται ιδιαίτερα) ή αφήνουμε να κρυώσουν και αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ