Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Δεν υπάρχει πιο εύκολο στην ετοιμασία επιδόρπιο! Οποιοσδήποτε μπορεί να το φτιάξει. Καλοκαιρινό και πλούσιο, χάρη στην προσθήκη γιαουρτιού. Εκτέλεση πανεύκολη! Διαλύουμε τους κρύσταλλους ζελέ στο ζεστό νερό, προσθέτουμε τον χυμό ανανά, το γιαούρτι και κτυπάμε με ένα σύρμα. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα τα κομμάτια ανανά. Μεταφέρουμε σε μπολ και παγώνουμε καλά για να πήξει, και αυτό είναι! Πανεύκολο, γρήγορο και δροσερό επιδόρπιο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Χρόνος να πήξει και να παγώσει: 4 ώρες
Μερίδες: 10
Θερμίδες ανά 100 γρ.: 160 kcl
ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία (220 γρ.) κονσέρβα ανανά (κομμάτια ή δαχτυλίδια) στον δικό του χυμό
Ο χυμός της συσκευασίας (60 γρ.)
750 γρ. ζεστό νερό
2 (140 γρ.) φάκελοι ζελέ λεμόνι
1 συσκευασία (450 γρ.) στραγγάτο γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης light 5 %
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ