Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Αυτό είναι το τέλειο καλοκαιρινό επιδόρπιο, vegan, φτιαγμένο με φρέσκα σύκα, κρεμώδες φυτικό γιαούρτι καρύδας και με μαλακά μπισκότα βρώμης.
Χρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 315 kcl
Για τις στρώσεις γιαουρτιού και σύκου
300 γρ. γιαούρτι καρύδας
300 γρ. καθαρισμένα σύκα κομμένα σε φέτες
30 γρ. σιρόπι σφενδάμου
Για τα cookies
100 γρ. βρώμη
20 γρ. αλεύρι Ζέας ολικής
30 γρ. αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
70 γρ. σιρόπι σφενδάμου
30 γρ. ελαιόλαδο
30 γρ. γάλα βρώμης
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ