Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Ψάχνετε έναν νόστιμο τρόπο για να χρησιμοποιήσετε ψημένες πράσινες φακές ή λαχανικά που απέμειναν; Αυτή η απλή αλλά γευστική σαλάτα μαγειρεύεται εύκολα και συμπληρώνεται με ένα φανταστικό ντρεσινγκ και ένα τραγανό μείγμα σπόρων.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20’
ΨΗΣΙΜΟ: 30 λεπτά
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 312 kcal
ΥΛΙΚΑ (για 5 μερίδες)
Για τη σαλάτα
1 μεγάλο κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκετάκια
200 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
15 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
100 γρ. πράσινες φακές, ψημένες και στραγγισμένες
2 χούφτες φύλλα σπανάκι, χοντροκομμένα
Για το ντρέσινκγ
10 γρ. μηλόξυδο
30 γρ. σιρόπι σφενδάμου
10 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
50 γρ. ελαιόλαδο
Για το τελείωμα
1 κουτ. σούπας σπόρους κολοκύθας
1 κουτ. σούπας ηλιόσπορους
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ