Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Ένα νόστιμο πιάτο ζυμαρικών που είναι γεμάτο με βιταμίνες και πολλά ωφέλιμα συστατικά.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτάΧρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτάΜερίδες: 4Θερμίδες ανά μερίδα: 430 Kcl
Υλικά 50 γρ. ελαιόλαδο1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο½ κουτ. γλυκού. σκόρδο, λιωμένο 1 κουτ. σούπας. αποξηραμένο βασιλικό1 κουτ. σούπας. αποξηραμένη ρίγανη2 κουτ. γλυκού. αλεσμένη κουρκούμηΑλάτι και πιπέρι400 γρ. ντομάτες στον τρίφτη 100 γρ. λιαστές ντομάτες συσκευασμένες σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες1 κουτ. σούπας μηλόξυδο250 γρ.( ½ συσκευασία) μακαρόνια σπαγγέτι ολικής Ιntegrali La MolisanaΓια να σερβίρουμε30 γρ. καβουρδισμένο κουκουνάρι Λίγη τριμμένη παρμεζάνα η διατροφική μαγιά αν είστε vegan
ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει περίπου 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο, τον βασιλικό, τη ρίγανη, τον κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ή μέχρι να μυρίσουν τα μυρωδικά μας. Προσθέτουμε την ντομάτα, τις λιαστές ντομάτες, το ξύδι και αφήνουμε το μείγμα να κοχλάσει για 1-2 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10-15 λεπτά. Τέλος ανακατεύομε μέσα το kale. Εν τω μεταξύ, σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο και ζεματιστό νερό μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με το κουκουνάρι, την παρμεζάνα ή τη διατροφική μαγιά.
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ