Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Φτιαγμένα από βιολογική σοκολάτα πρώτης ποιότητας, με 80% κακάο και χωρίς ζάχαρη. Συνδυάζουμε τη σοκολάτα σε μια εύκολη συνταγή με μέλι για γλυκάδα, υγιεινά αμύγδαλα και πλούσια φοινίκια. Σίγουρη απόλαυση, χωρίς ενοχές!
Χρόνος ετοιμασίας: 20’Μερίδες: 6Θερμίδες ανά μερίδα: 220 Kcal
ΥΛΙΚΑ:100 γρ. βιολογική σοκολάτα, 80% κακάο, χωρίς ζάχαρη, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια 200 γρ. βιολογικό γάλα καρύδας30 γρ. βιολογικό κακάο70 γρ. μέλι ½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι (προαιρετικά)40 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα 130 γρ. φοινίκια χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε κομματάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:1. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας, το αφήνουμε να ζεσταθεί χωρίς να κοχλάσει. 2. Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα στην κατσαρόλα με το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να λιώνει η σοκολάτα. 3. Προσθέτουμε το κακάο, τα αμύγδαλα, το μέλι, το θαλασσινό αλάτι και τα φοινίκια. Ανακατεύουμε καλά.4. Μεταφέρουμε προσεκτικά σε ατομικά μπολ. Αφήνουμε να κρυώσουν και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες για να πήξουν ελαφρώς. Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε, όταν παγώσουν καλά. Η υφή τους είναι σαν ένα πατέ υπέροχης σοκολάτας.
«Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com»
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ