Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Η κολοκύθα είναι ένα φανταστικό λαχανικό όταν το συμπεριλάβουμε στις σούπες. Είναι τόσο πλούσια σε γεύση και είναι ιδανική για να κάνει την υφή της σούπας μας πραγματικά λεία και κρεμώδη. Είναι τέλεια σερβιρισμένη πασπαλισμένη με σπόρους κολοκύθας και λίγο μπούκοβο.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 λεπτά
ΨΗΣΙΜΟ: 20 λεπτά
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 120 kcal
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
20 γρ. ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
1 κόκκινο τσίλι, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένο
1/2 κουτ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
600 γρ. κολοκύθα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς
800 γρ. νερό
1 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα
200 γρ. (½ συσκευασία κονσέρβας) ελαφρύ γάλα καρύδας
1 πρέζα θαλασσινού αλατιού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ