Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Ένα κλασικό εύκολο κάρυ με ρεβίθια, εμπνευσμένο από ινδικές γεύσεις. Αυτή η συνταγή κάρυ παραλείπει τα περίπλοκα βήματα, αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε γεύση! Είναι ένα πιάτο φυσικά vegan και χωρίς γλουτένη. Επίσης χωρίς σπόρους, σόγια ή ξηρούς καρπούς.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 275 kcal
ΥΛΙΚΑ:
10 γρ. λάδι καρύδας
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. σκόρδο, λιωμένο
15 γρ. φρέσκο τζίντζερ ξεφλουδισμένο και τριμμένο
1 κ.σ. γκαράμ μασάλα (garam masala)
1/4 κ.γ. κουρκούμη
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/4 κ.γ. σκόνη chili
1 κ.γ. αλάτι
380 γρ. Bio ντομάτες στον τρίφτη
200 γρ. ξηρά ρεβίθια, ψημένα μέχρι να μαλακώσουν ή από κονσέρβα
200 γρ. νερό
1 κύβος ζωμού λαχανικών KNORR, χωρίς αλάτι
200 γρ. βιολογικό γάλα καρύδας
Χυμός από 1/2 μικρό λεμόνι
Ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος, για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
«Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com»
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ