Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Μια φανταστική σαλάτα με όλες τις γεύσεις του Μεξικού! Ιδανική για μια βραδιά μεξικάνικου φαγητού!
Χρόνος ετοιμασίας, 15΄Μερίδες, 6Θερμίδες ανά μερίδα, 205 KcalΥλικάΓια τη σάλτσα20 ml ελαιόλαδο40 ml φρέσκος χυμός λάιμ½ κουταλάκι πάπρικα 20 γρ. καστανή ζάχαρη ή ζάχαρη καρύδας1 κ.γ. καυτερή σάλτσα (Hot Sauce ή Tabasco)1 κ.γ αλάτιΓια τη σαλάτα400 γρ. ντομάτες cherry, κομμένες στα 22 μεγάλα αβοκάντο, κομμένα σε φέτες1 μέτρια κόκκινη πιπεριά χωρίς σπόρια, κομμένη σε πολύ λεπτές ροδέλες400 γρ. Καλαμπόκι «Μπάρμπα Στάθης»
Εκτέλεση1. Σ’ ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι.2. Ρίχνουμε στο μπολ και τα ντοματίνια, το αβοκάντο και την πιπεριά.3. Σε ένα μικρό σκεύος ρίχνουμε το καλαμπόκι με νερό και το βράζουμε για 1-2 λεπτά. Το στραγγίζουμε. Όταν κρυώσει το καλαμπόκι, το ρίχνουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το σος, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως σε πιατέλα ή σαλατιέρα.
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ