ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σαλάτα για με αχλάδια και τυρί Stilton

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Μια νόστιμη, εορταστική σαλάτα, που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτά
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 198 kcal

ΥΛΙΚΑ (6 μερίδες ως μέρος μπουφέ)

100 γρ. φύλλα ρόκας
2 αχλάδια, καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσι κομμένα σε φέτες
80 γρ. τυρί stilton, θρυμματισμένο
30 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
100 γρ. ψωμί μπαγκέτας, κομμένο σε φέτες και φρυγανισμένο
40 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. φρέσκο χυμό λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μια πιατέλα τοποθετούμε σαν βάση τα φύλλα ρόκας. Τοποθετούμε επάνω τα κομμάτια αχλάδι και θρυμματίζουμε επάνω το τυρί. Σκορπίζουμε επάνω τα καρύδια και προσθέτουμε τα φρυγανισμένα κομμάτια μπαγκέτας. Τελειώνουμε με ένα ελαφρύ περίχυμα με ελαιόλαδο, φρέσκο χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Entipi Ekdosi Title

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ