Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Μια νόστιμη, εορταστική σαλάτα, που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 λεπτάΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ: 198 kcal
100 γρ. φύλλα ρόκας2 αχλάδια, καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσι κομμένα σε φέτες80 γρ. τυρί stilton, θρυμματισμένο30 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα100 γρ. ψωμί μπαγκέτας, κομμένο σε φέτες και φρυγανισμένο40 γρ. ελαιόλαδο10 γρ. φρέσκο χυμό λεμόνιΑλάτι και πιπέρι
Σε μια πιατέλα τοποθετούμε σαν βάση τα φύλλα ρόκας. Τοποθετούμε επάνω τα κομμάτια αχλάδι και θρυμματίζουμε επάνω το τυρί. Σκορπίζουμε επάνω τα καρύδια και προσθέτουμε τα φρυγανισμένα κομμάτια μπαγκέτας. Τελειώνουμε με ένα ελαφρύ περίχυμα με ελαιόλαδο, φρέσκο χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ