ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στον Γαστρονόμο Ιανουαρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με σπουδαίους σεφ – Την Κυριακή 28/12 με την «Καθημερινή»

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν-εμπειρία! Μετατρέπουμε την τραπεζαρία μας σε σάλα καλού εστιατορίου και σερβίρουμε ένα εντυπωσιακό μενού με βαριές υπογραφές. Συμμετέχουν 8 από τους καλύτερους Έλληνες σεφ, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας ιστορίες από αξέχαστες Πρωτοχρονιές της ζωής τους και μας αφιερώνουν από μία συνταγή για το πιο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς – από ορεκτικά και πίτες, μέχρι σπέσιαλ κρεατικά, συνοδευτικά και επιδόρπια με όλες τις οδηγίες για σίγουρη επιτυχία.

Έτσι, μπορούμε να καταρτίσουμε εμείς το μενού που μας αρέσει, με πιάτα που θα τρώγαμε στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Από ψητές γαρίδες με bloody Mary μέχρι κοκορόσουπα σερβιρισμένη με σουβλάκια! Ακόμα και ψάρι με τη γέμιση της γαλοπούλας έχουμε, για τους εναλλακτικούς ή όσους δεν τρώνε κρέας. Και φυσικά έχουμε σοκολατένιο γλυκό-εγγύηση δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Ακόμη, η Μαριλένα Ιωαννίδου φτιάχνει βασιλόπιτα με χαλεπιανά και trifle με ψητά αχλάδια και κουμανταρία.
Για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά όπως της αξίζει, με καλό φαγητό, ιστορίες που μένουν και ένα τραπέζι στρωμένο με έμπνευση και χαρά. Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος είναι η καλύτερη αφορμή για να γιορτάσουμε στο σπίτι, αλλά με τη γεύση και τη φινέτσα των καλών εστιατορίων.

Ο Γαστρονόμος Ιανουαρίου κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, με την «Καθημερινή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ