ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γευσιγνωσία Α (τρόφιμα)

Του Γιάννη Αδειλίνη

Του Γιάννη Αδειλίνη

Η επιλογή των προϊόντων των παραγωγών γίνεται μετά από επανειλημμένες δοκιμές

Ο «Γ» στην τυφλή γευσιγνωσία για τα τρόφιμα αξιολόγησε δεκάδες ετικέτες από ώριμο αιγοπρόβειο χαλλούμι, παρθένο ελαιόλαδο και αϊράνι στο παραδοσιακό προϊόν.

Η επιλογή των προϊόντων των παραγωγών γίνεται μετά από επανειλημμένες δοκιμές, επιτόπια ρεπορτάζ και τυφλές γευσιγνωσίες από την έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από δημοσιογράφους, σεφ, σομελιέ, ειδικούς επιστήμονες και ερευνητές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Entipi Ekdosi Title

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ