Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Αυτό το εντυπωσιακό επιδόρπιο είναι μια καλοκαιρινή έκδοση του τιραμισού. Δεν αντέχει πολύ καλά στον χρόνο ή τη ζέστη, οπόταν απολαύστε το κατευθείαν από το ψυγείο.
Χρόνος ετοιμασίας, 20’Χρόνος να παγώσει, 5 ώρεςΜερίδες, 6 Θερμίδες ανά 100 γρ., 270 kcalΘα χρειαστούμε ένα γυάλινο ταψί διαστάσεων 24 Χ19Χ8 εκ.
ΥΛΙΚΑΓια τη σάλτσα φράουλας
Για την κρέμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΓια να φτιάξουμε την κρέμα, τοποθετούμε τη ζάχαρη, το μασκαρπόνε και την κρέμα στο πολυμίξερ και χτυπάμε για δύο έως τρία λεπτά, μέχρι το μείγμα μας να μοιάζει με μια πηχτή κρέμα.Για τη σάλτσα φράουλας. Σε ένα μπολ ριχνουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια και τη φλούδα πορτοκαλιού. Με ένα μπλέντερ χειρός πολτοποιούμε για 30 δευτερόλεπτα.Για τη συναρμολόγηση, μουλιάζουμε τα μισά μπισκότα στη σάλτσα φράουλας και τα στρώνουμε στον πάτο του ταψιού μας. Απλώνουμε το μισό μείγμα κρέμας πάνω από τα μπισκότα. Μουλιάζουμε τα υπόλοιπα μπισκότα στην υπόλοιπη σάλτσα φράουλας και στρώνουμε τα πάνω από το στρώμα κρέμας. Τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.Καλύπτουμε το γλυκό μας με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον πέντε ώρες ή όλη το βράδυ για να παγώσει. Για να σερβίρουμε, ξετυλίγουμε τη μεμβράνη, τοποθετούμε επάνω τις καθαρισμένες φράουλες και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη από πάνω. Σερβίρουμε αμέσως.
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ