Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Τώρα τον Μάιο οι φράουλες είναι στα πιο καλά τους. Διατηρήστε την υπέροχη φρεσκάδα και μυρωδιά τους όλο τον χρόνο με αυτή τη φανταστική, αγαπημένη από όλους μαρμελάδα.
Χρόνος προετοιμασίας, 15’
Χρόνος μαγειρέματος, 35’
Μερίδες: για περίπου 3 βαζάκια χρηστικότητας 250 γρ. το ένα
Θερμίδες ανά 100 γρ. 275 kcal
Υλικά
1 κιλό φράουλες
1 κιλό ζάχαρη ειδική για μαρμελάδα (jam sugar)
Τον χυμό από 1/2 λεμόνι
Για τη μαρµελάδα φράουλα
Φτιάξατε αυτή τη συνταγή; Βγάλτε μια φωτογραφία, ανεβάστε την στον δικό σας λογαριασμό στο Instagram και Facebook, κάντε hashtag #athenarecipes και μην ξεχάσετε να με κάνετε TAG @athenaloizides— γιατί μου αρέσει πάντα να βλέπω τις δημιουργίες σας!
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ