Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Μια φανταστική μακαρονάδα που είναι ιδιαίτερα νόστιμη, εύκολη, φτιαγμένη σε ένα σκεύος που όλοι αγαπούν! Αν θέλετε να λάβετε μέρος σε ένα δωρεάν δείπνο, για να μάθετε όλα τα υγιεινά προτερήματα μαγειρέματος στα σκεύη SALADMASTER, στείλτε μας το όνομα και το κινητό σας σε μήνυμα στο Instagram μου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
Χρόνος προετοιμασίας, 15΄Χρόνος ψησίματος, 35΄Θερμίδες ανά μερίδα, 360 kcalΜερίδες, 4ΥΛΙΚΑ 50 γρ. ελαιόλαδο1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κουτ. γλυκού σκόρδο λιωμένο250 γρ. μακαρόνια fettuccine 20 γρ. ζάχαρη 400 γρ. (1 συσκευασία) ντομάτες ψιλοκομμένες500 ml νερό20 φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα1 κουτ. γλυκού θυμάρι½ κουτ. γλυκού πρέζα μπούκοβο1 κουτ. γλυκού πάπρικαΑλάτι-πιπέριΓια το τελείωμα:40 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα ΕκτέλεσηΖεσταίνουμε το ηλεκτρικό τηγάνι στους 230 βαθμούς. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι με τον σκόρδο και τηγανίζουμε για 3 λεπτά, έχοντας το τηγάνι κλειστό. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι το αλκοόλ να εξατμιστεί. Έχοντας το τηγάνι μας ακόμα στους 230 βαθμούς, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις ντομάτες, το νερό, τον βασιλικό, το θυμάρι, το μπούκοβο, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τα μακαρόνια. Κλείνουμε το τηγάνι και αφήνουμε στους 230 βαθμούς για 5 λεπτά. Όταν περάσει ο χρόνος χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 105 βαθμούς έχοντας ακόμη το τηγάνι κλειστό και αφήνουμε για 25 λεπτά. Το φαγητό μας είναι έτοιμο.Φτιάξατε αυτή τη συνταγή; Βγάλτε μια φωτογραφία, ανεβάστε την στον δικό σας λογαριασμό στο Instagram και Facebook, κάντε hashtag #athenarecipes και μην ξεχάσετε να με κάνετε TAG @athenaloizides— γιατί μου αρέσει πάντα να βλέπω τις δημιουργίες σας!
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.