Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Kathimerini.com.cy
info@kathimerini.com.cy
Αν κατά τη διάρκεια της νηστείας έχετε την επιθυμία να απολαύσετε ένα κρεμώδες πιάτο με ποιοτικά ζυμαρικά ολικής, αυτή η συνταγή είναι για σας. Μια σάλτσα φτιαγμένη με βάση τα λαχανικά που γίνεται κρεμώδης χάριν στο γάλα καρύδας. Μια εύκολη στην ετοιμασία της μακαρονάδα με κύριο μπαχαρικό τη σκόνη κάρυ - έτσι δεν χρειάζεται να έχετε ένα ντουλάπι γεμάτο μπαχαρικά στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε αυτό το υπέροχο πιάτο με πικάντικη γεύση. Ένα απολαυστικό και κρεμώδες μπολ ζυμαρικών που θα σας αρέσει!
Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Χρόνος μαγειρέματος: 15’
Μερίδες: 3
Θερμίδες: 340 Κcal ανά μερίδα
ΥΛΙΚΑ:
15 γρ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μεγάλο καρότο, καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
1 κ.γ. σκόρδο, λιωμένο
2 κ.σ. τζίντζερ, τριμμένο
2 κ.σ. σκόνη κάρυ, mild
200 γρ. ελαφρύ γάλα καρύδας
100 γρ. νερό
100 γρ. ντομάτα τριμμένη
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
350 γρ. ζυμαρικά penne ολικής αλέσεως LA MOLISANA Integrale
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ