ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
GOOD LIFE

Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αποκαλύπτει το νέο γαστρονομικό DNA του AMANO

Wiz Guide

Μοιράζεται εικόνες, εμπειρίες και σκέψεις από τη διαδρομή του στη Μεσόγειο, από την Ελλάδα έως τη Νότια Ισπανία

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος – ο νέος Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία,  μιλά για το γαστρονομικό όραμα που φέρνει στον χώρο, τη φιλοσοφία που τον εμπνέει και τη Μεσογειακή ταυτότητα που διαμορφώνει το νέο κεφάλαιο του AMANO.

Μοιράζεται εικόνες, εμπειρίες και σκέψεις από τη διαδρομή του στη Μεσόγειο, από την Ελλάδα έως τη Νότια Ισπανία, και εξηγεί πώς αυτές οι αναφορές μεταφράζονται σε μια κουζίνα που σέβεται την πρώτη ύλη, αναδεικνύει τη φλόγα και προσεγγίζει τη γεύση με καθαρότητα και τεχνική ακρίβεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Wiz Guide

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ