Wiz Guide
Ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin θα βρεθεί ξανά στο νησί μας.
Αυτή τη φορά, θα βρεθεί στο ολοκαίνουργιο Marathasa Wines, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις δημιουργίες του στο εστιατόριο του οινοποιείου, τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου 15 και 16 Νοεμβρίου, αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής 17 Νοεμβρίου.
Δείτε πιο κάτω το μενού, αλλά και τα 7 κρασιά που θα το συνοδεύσουν:
ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΑ CEVICHE
Moscholero, Λευκό
********
ΓΑΡΙΔΑ ΤΑΡΤΑΡ ΜΕ SORBET ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ
Anelikou (Sauvignon Blanc) Λευκό
ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΟΜΑΤΑ
Athassi (Xynisteri), Λευκό
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΨΗΤΟ, ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΛΑΓΟΧΟΡΤO, ΨΗΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΙΝΙ, ΤΖΕΛ ΖΙΒΑΝΙΑΣ
ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΨΑΡΙ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΣΕΤΑΣ, ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ, ΠΑΤΑΤΑ ΝΤΟΦΙΝΟΥΑΖ
Amarantos (Yiannoudi), Κόκκινο
ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΙΡΟΣ ΣΙΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟΣ, ΠΟΥΡΕΣ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ, ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ SYRAH
Marathos (Syrah), Κόκκινο
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ / DESSERTΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ SORBETΑΠΟ ΤΟΝ PASTRY CHEF ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΘΟΔΩΡΗ ΜΩΥΣΙΔΗ
Tsiakkas Commandaria 2020
InfoΠαρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024Marathasa Wines, Οίκος, επ. ΛευκωσίαςΚρατήσεις ΕΔΩΠληρ. 22008500
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.