Wiz Guide
Boutique hotels στο κέντρο, μικρά ξενοδοχεία στην παλιά πόλη, αλλά και το Hilton, μπορούν να μας φιλοξενήσουν για φαγητό και ποτό στα μπαρ και τα εστιατόρια τους.
Μεσογειακή
Εντός του ξενοδοχείου Amyth Nicosia, σερβίρει πιάτα κατηγορίας refined-dining. Ο σεφ του ξενοδοχείου, Andrew Michael Smith, υπό την επίβλεψη του Executive Chef, David Goodridge, αντλεί έμπνευση από μεσογειακές συνταγές, με ανανεωμένες επιλογές, φτιαγμένες με εξαιρετικές πρώτες ύλες, ενίοτε βιολογικές, διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές του Ομίλου Thanos Hotels. Μέσα από μια ξεχωριστή και διαχρονική συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς, δημιουργούνται πιάτα που αφηγούνται μια ιστορία. Από ένα δυναμωτικό πρωινό μέχρι θαλασσινά, τραγανές σαλάτες και προσεγμένες επιλογές vegan, χορτοφαγικά πιάτα και επιλογές χωρίς γλουτένη, το ολοήμερο μενού στο εστιατόριο είναι φρέσκο και τολμηρό.
Δ-Κ 07:00-10:00 (για πρόγευμα), 12:30-15:30 (για μεσημεριανό), 19:00-22:30 (για δείπνο), προσφέρεται και ολοήμερο μενού. Τις Κυριακές σερβίρονται μόνο πρωινό και μεσημεριανό, ενώ τις Δευτέρες σερβίρεται μόνο πρωινό.
Στο εστιατόριο του MAP Boutique Hotel με τη μεγάλη μπάρα και τη μίνιμαλ ατμόσφαιρα, χαίρεσαι τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με θέα στα τείχη του Προμαχώνα Νταβίλλα. Ο βραβευμένος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος έχει επιμεληθεί και πάλι τον μενού, δίνει έμφαση στην απλότητα, κινείται ελεύθερα και δημιουργικά και στοχεύει σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Στην κουζίνα ο σεφ Νίκος Κούτρας μαγειρεύει με ακρίβεια νόστιμες μεσογειακές γεύσεις με βάση την ελληνική κουζίνα. Απολαυστικά το τζατζίκι αβοκάντο, η σαλάτα με ρόκα, το γιουβέτσι με γαρίδες και το λαβράκι στη λαδόκολα.
Δείτε όλες τις προτάσεις στο WIZ.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.