Ό,τι περιλαμβάνει η δωρεάν εγγραφή + ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Wiz Guide
Μοντέρνα ελληνικά comfort πιάτα αλλά και παραδοσιακές συνταγές, σε εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα, σε όλες τις πόλεις του νησιού.
Εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και μεσογειακές πινελιές χωρίς κολλήματα, μοντέρνα χωρίς εκζήτηση, έγινε γευστικός προορισμός από την πρώτη μέρα. Είτε στη σάλα καθίσεις, είτε στη γοητευτική αυλή, νιώθεις πάντα αυτή την οικειότητα που έχουν τα τραπεζώματα σε φίλους. Ο σεφ Βαρνάβας Ηλία έχει τον τρόπο να ικανοποιεί άπαντες με νόστιμα πιάτα μπολιασμένα με κυπριακά προϊόντα που διαλέγει ο ίδιος, κρατά σταθερές συνεργασίες με μικροπαραγωγούς και πάντοτε διατηρεί ενδιαφέρουσες γεύσεις στα πιάτα ημέρας. Έργο τέχνης ο λευκός ταραμάς, υπέροχο το φρέσκο κυπριακό τονάκι στα κάρβουνα, ωραίες επιλογές η γαριδομακαρονάδα και το φιλέτο λαβράκι. Πολυάριθμο και σπιρτόζικο σέρβις με γνώσεις, προσεκτικά διαλεγμένη η λίστα κρασιών από τον κυπριακό και τον διεθνή αμπελώνα, είναι σημείο αναφοράς για όλη τη mainstream σκηνή της πόλης.
ΔΕΥ-ΣΑΒ 12.30-15.30, 19.30-23.00
Τοποθετημένο κάτω από τον ουρανό της Λεμεσού, στο Trilogy, το Óris είναι ένα μεσογειακό εστιατόριο και μπαρ με έμφαση στο μαγείρεμα με φωτιά, που συνδυάζει πρωτόγονο ψήσιμο σε ανοιχτή φλόγα μαζί με εκλεπτυσμένη γαστρονομία. Υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου Έλληνα σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου και με κοκτέιλ από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο μπαρ The Clumsies της Αθήνας, το Óris προσφέρει πιάτα με έμφαση στα ποιοτικά υλικά, εντυπωσιακές τεχνικές ψησίματος στη φωτιά και μια άκρως ατμοσφαιρική εμπειρία εμπνευσμένη από το τοπίο της Κύπρου.
Τρ-Κυρ 19.00-01.00
Δείτε όλες τις προτάσεις στο WIZ.
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.