Ότι περιλαμβάνει η Δωρεάν εγγραφή +ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Δελτίο Τύπου
Ο κ. Βαγγέλης εύκολα μπαίνει στο ψητό όταν μιλάμε για κρέας. Έχει ξεχάσει λέει πόσα χρόνια είναι στο επάγγελμα, αλλά στα METRO εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια. Όσο καιρό δηλαδή έχει μετακομίσει στη νήσο μας, από την όμορφη Κρήτη.
Για αυτόν, η Τσικνοπέμπτη, θέλει υπομονή και μεράκι. Μας δίνει όμως και μερικά χρήσιμα (και ζουμερά) τιπς… για να την απολαμβάνουμε με τα όλα της:
Εξτραδάκι:
Δεν χρειάζεται να είσαι κρεοπώλης ή μάστερσεφ για να ψήνεις like a pro. Η πρώτη ύλη είναι το παν. Δεν χρειάζεται να επιλέγεις το πιο ακριβό κρέας, αλλά το πιο ποιοτικό. Να εμπιστεύεσαι ό,τι λέει η αγορά. Δεν είναι τυχαία η άριστη φήμη που έχουν εξάλλου τα κρεοπωλεία στα METRO. Επιλέγουν τους καλύτερους προμηθευτές για να ξέρουν την προέλευση και την ποιότητα της κάθε πρωτεΐνης που φτάνει στον πάγκο τους. Φροντίζουν να είναι σωστές οι κοπές, να γίνεται αποθήκευση σε υπερσύγχρονα ψυγεία, να παρουσιάζονται στη βιτρίνα σε σωστή θερμοκρασία και βέβαια να διατηρούν πάντα εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες τους, για να νιώθουν άνετοι να τους συμβουλεύονται για ό,τι χρειαστούν και απόλυτη σιγουριά σε κάθε τους επίσκεψη.
Άντε και καλό τσίκνισμα παιδιά!
Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο στη στιγμή που δημοσιεύεται.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ